04 May 2012

{Berita} 99.9 peratus orang itu Azmin Ali’ – Ummi Hafilda


Berita yang mengaitkan nama Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Azmin Ali dengan beberapa ‘gambar seks’ agak panas beberapa hari ini dan kami percaya, anda sudah sedia maklum mengenainya. Jadi, tidak perlu kami sebar luaskan lagi. Cuma apa yang ingin kami sampaikan di sini, adik kepada Azmin Ali iaitu Ummi Hafilda yakin sehingga tahap 99.9 peratus bahawa lelaki pada gambar yang tidak berapa jelas itu adalah Azmin Ali.

Berita penuh:-

GEORGE TOWN – Adik kepada Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Azmin Ali, Ummi Hafilda berkata, beliau yakin sehingga tahap 99.9 peratus bahawa gambar lelaki terbabit dalam s

\Antara Gambar yang dimuat daripada zonbebas.com

Sehubungan itu, Ummi Hafilda mencabar Azmin supaya membuat laporan polis untuk menafikan gambar yang tersiar di akhbar dan beberapa laman blog tempatan itu adalah bukan dirinya.

“Sebagai adik, saya kenal benar dengan abang saya. Dari aspek potongan rambut, susuk badan dan cara berpakaian itu memang dia,” katanya kepada pemberita semalam.

Ummi Hafilda turut mendesak supaya Azmin mengambil tindakan undang-undang terhadap akhbar dan blog terbabit bagi membersihkan nama baik keluarga mereka dalam tempoh tujuh hari.

kandal seks yang tersiar dalam akhbar dan laman blog adalah imej abang kandungnya itu.Sumber: ZonBebas

0 comments:

Post a Comment

 
Dibangunkan Oleh ohSensasi Webteam | Bloggerized by Ohsensasi.com